Lokale brouwerijen

In Zwolle wordt heerlijk bier gebrouwen! We zijn dan ook hartstikke trots dat we enkele van deze bieren mogen verkopen en vinden het leuk om samen op te trekken met andere lokale ondernemers. Het is je vast opgevallen dat deze bieren in flesjes zitten, maar wat ons betreft maakt het feit dat we deze bieren per fiets ophalen bij de brouwers het transportnadeel van flesjes meer dan goed. Niet te lang wachten met bestellen, want deze lokale toppers vliegen de deur uit!
Direct bestellen? Klik op deze link!

Welke brouwerijen hebben we dan in huis?
 

Brouwerij Allema

De gebroeders Jasper en Joost Allema hebben naast fietsen nog een gedeelde passie: bier! Sinds zijn 16e is Joost al druk met brouwen en Jasper haakte na zijn studententijd aan. Sinds 2020 zijn de heerlijke bieren van Brouwerij Allema verkrijgbaar in meerdere winkels en café's door het hele land. We zijn heel trots dat ook wij tegenwoordig in dat rijtje thuishoren! 
Meer weten over Brouwerij? Klik op deze link!

Brouwerij Neef

What's in a name? De neven Timo en Jelmer Brouwer uit Zwolle en Groningen brouwden al een tijdje bier op kleine schaal. Ze ontdekten dat deze goed in de smaak vielen en Brouwerij Neef werd een feit. Sinds kort zijn deze heerlijke bieren ook bij ons te koop!
Meer weten over brouwerij Neef? Klik op deze link!

De Brouwende Broeders

Family first! Dat is het motto van de Zwolse broers Bradley & Marvin. In de eerste lockdown wilden de broers hun passie voor bier uitbreiden en delen met anderen. Een paar prachtige bieren zijn het resultaat. We vinden het supertof dat deze bieren bij ons verkrijgbaar zijn!
Meer weten over de Brouwende Broeders? Klik op deze link!

 

   

© 2020 - 2021 bier & wielen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.