Ons concept

Het idee voor bier & wielen ontstond in november 2020 tijdens een wandeling door Breda, de geboortestad van Kim. We zagen meerdere winkels met een snel wisselend aanbod van heerlijk en vernieuwend speciaalbier uit alle windstreken. 'Waarom hebben we in Zwolle niet zoiets?', vroegen we ons ineens af...
We vinden duurzaamheid belangrijk en willen niet het zoveelste busje zijn dat onze mooie stad vervuilt. Daarnaast zitten we in onze vrije tijd het allerliefst op de racefiets of gravelbike. Het plan om deze twee elementen samen te voegen was snel gemaakt en diezelfde middag nog besloten we onze levens in loondienst (deels) over een andere boeg te gooien. Vol energie hebben we de weken erna gewerkt aan de plannen. Het idee voor de webwinkel met duurzame bezorging is inmiddels werkelijkheid zoals je ziet! 

Binnen de stadsgrenzen van Zwolle bezorgen we alle bestellingen zelf op de racefiets. We klikken de biertjes vast in blikhouders die we direct weer meenemen, zo heb jij geen rotzooi thuis en wij kunnen ze opnieuw gebruiken.
Buiten Zwolle maken we gebruik van het platform Fietskoeriers.nl, die de biertjes op een duurzame manier bij jou brengen.
We vinden het ontzettend leuk om cadeautjes in te pakken, maar wel zonder het gebruik van plastic! We pakken de bieren in papieren zakken in, die je thuis nog voor allerlei doeleinden kunt gebruiken, wel zo duurzaam!

Je hebt vast al gezien dat we (bijna) alleen bieren in blik verkopen. Benieuwd waarom we dat doen? Klik hier en we vertellen je er alles over! Wil je meer weten over de lokale brouwerijen die we met trots verkopen, klik dan hier.

© 2020 - 2021 bier & wielen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.